Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Carolien terug als assistente


Na meer dan twee jaar is Carolien teruggekeerd op het "oude nest" als assistente, en daar zijn we erg blij om. Carolien werkt op maandag en woensdag, Paula de overige dagen.
Lees verder »

NHG accreditatie


Sinds 2016 is onze praktijk geaccrediteerd door het NHG. ONlangs is deze accreditatie verlengd. We zijn hier trots op; dit kwaliteitskeurmerk wordt verstrekt aan huisartsenpraktijken die op alle gebieden aan de eisen voldoen. Op het gebied van ...
Lees verder »

Online afspraak maken


U kunt nu ook online een afspraak maken bij de huisarts. Kies hiervoor in het hoofdmenu "online afspraak maken" en vul de velden in. Voor spoedeisende vragen dient u altijd te bellen.
Lees verder »

Huisartsenpraktijk Janssen


Per 1 juli 2016 heeft Rianne Janssen de praktijk van Gert van Bennekom overgenomen. U kent haar mogelijk omdat ze twee periodes in mijn praktijk heeft gewerkt als waarneemster. Wanneer onze praktijk gesloten is wordt u in de meeste gevallen naar haar praktijk verwezen en ik weet zeker dat ze de zorg ook dan goed waarneemt!
Lees verder »

Caroline van Moolenbroek tweede huisarts


Huisarts Carolina van Moolenbroek neemt op donderdag de praktijk waar. In de periode van oktober 2017 t/m mei 2018 komt het geregeld voor dat ze op woensdag werkt in plaats van op donderdag. Dit in verband met een opleiding die Robert van Herwerden volgt. Hij werkt die weken op de donderdag.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Telefoon 076-5714117
 

Huisartsenpraktijk Van Herwerden

Kapelstraat 66
4817 NZ Breda
Telefoon:
076-5714117
Fax:
076-5719397
Routebeschrijving >

Waardeer onze zorg