Medewerkers

Robert van Herwerden

Robert van Herwerden
Huisarts

Sinds 2001 ben ik huisarts. Ik groeide op in Drenthe en Hilversum en studeerde in Maastricht. Na de huisartsenopleiding in Utrecht werkte ik in verschillende praktijken in Breda en omgeving. In 2007 nam ik de praktijk van dokter Gielkens over. Sindsdien merk ik hoe waardevol het kan zijn om een goede band op te bouwen met mijn patiënten. De afwisseling van zinvolle gesprekken, technisch handelen en kletsende kleuters maken dat ik mijn vak met veel plezier uitoefen. De samenwerking met alle collega's binnen de Kapelhof draagt daaraan dagelijks bij. Mijn echtgenote is fysiotherapeut en haptotherapeut en we hebben drie kinderen.  In de vakanties gaan we de bergen in, in mijn vrije tijd doe ik aan beeldhouwen, fotografie en atletiek.

Carolina van Moolenbroek

Carolina van Moolenbroek
Huisarts

Sinds juni 2012 werk ik als huisarts in Breda en omstreken. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. De huisartsenopleiding heb ik doorlopen aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. In de tussenliggende jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende medische vakgebieden, zoals de kindergeneeskunde, interne geneeskunde en geriatrie. Thuis geniet ik van ons jonge gezin. Ik ben geboren en getogen in Breda en vind het bijzonder in "mijn" stad als huisarts te werken.

Paula Flipsen

Paula Flipsen
Doktersassistente

Ik ben Paula, de jongere zus van Janny en werk iedere maandag, dinsdag en woensdagochtend als assistente in de praktijk. Thuis verzorg ik ook nog een deel van de praktijkadministratie. Met veel plezier werk ik in de praktijk van dr. Van Herwerden.
Voordat ik hier ben komen werken heb ik 7 jaar als verzorgende in een zorgcentrum gewerkt.
Samen met mijn vriend en onze twee dochters woon ik in Made. Met z'n vieren iets ondernemen is iets wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Ook ga ik regelmatig volleyballen met vriendinnen.

Carolien Oomens

Carolien Oomens
doktersassistente

Jaaa, ik ben weer terug na 2 jaar! En ik vind het heel fijn om weer deel uit te maken van dit fijne team. Als assistente werk ik in de Kapelhof voortaan op maandag en woensdag. Verder werk ik ook in een huisartsenpraktijk in Sprang-Capelle.
Ik ben getrouwd met Jack en we hebben drie kinderen, waarvan de oudste dochter samenwoont en onze twee zonen nog thuis wonen. We zijn een hele sportieve familie en sporten dan ook allemaal graag in onze vrije tijd.

Janny Flipsen

Janny Flipsen
Praktijkondersteuner somatiek

Hallo mijn naam is Janny Flipsen. Ik ben geboren en opgegroeid in Made. Reeds lange tijd ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb met veel plezier gewerkt in het Jeroen Boschziekenhuis en het Medisch technisch thuiszorg team (Tilburg) gewerkt. In 2007 heb ik de onregelmatige diensten vaarwel gezegd en sindsdien werk ik met veel plezier met mijn collega's in de praktijk van dr. Van Herwerden. Mijn opleiding tot praktijkverpleegkundige heb ik aan de Hogeschool Avans afgerond. Ik werk op alle weekdagen. In mijn spreekuur en tijdens visites begeleid ik patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten, astma en COPD, en de groep kwetsbare ouderen.

In mijn vrije tijd geniet ik van muziek, hardlopen, fietsen, buiten zijn en van mijn twee dochters.

Daniƫlle van den Heiligenberg

Daniƫlle van den Heiligenberg
Praktijkondersteuner Somatiek

Daniëlle van den Heiligenberg werkt als praktijkondersteuner somatiek voor onze praktijk en de praktijk van Rianne Janssen. Ze begeleidt en behandelt mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, astma, hart- en vaatziekte, hoge bloeddruk etc. Ook bezoekt ze kwetsbare ouderen thuis in het kader van ons project ouderenzorg. Dit doet ze in nauwe samenwerking met de huisartsen en haar collega Janny Flipsen.

Mieke Verregghen

Mieke Verregghen
Praktijkondersteuner GGZ

Mieke werkt op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk als praktijkondersteuner GGZ. U kunt bij haar terecht na verwijzing door de huisarts voor psychische klachten. Tijdens de intake schat Mieke in of ze u zelf begeleidt of doorverwijst. Ze heeft veel ervaring in gespreksbegeleiding/ behandeling en heeft een ruime kennis van de mogelijkheden binnen de GGZ in de regio. De gesprekken vallen onder de huisartsgeneeskundige zorg en worden ook zo vergoed.

Cindy Kooij

Cindy Kooij
Praktijkondersteuner GGZ

Cindy Kooij werkt op maandag en donderdag als praktijkondersteuner GGZ voor de huisartsenpraktijken in de Kapelhof. Voordat ze de opleiding Praktijkondersteuner GGZ volgde heeft ze de HBO opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gevolgd en heeft ze jarenlange werkervaring opgedaan als persoonlijk begeleider binnen de stichting Prisma in Oosterhout.

Bianca Startman

Bianca Startman
Gastvrouw

Bianca is onze gastvrouw. Ze ontvangt u bij binnenkomst aan de balie en registreert u in de agenda. U kunt ook bij haar terecht voor het maken van vervolgafspraken, voor het doorgeven van verhuizing en met algemene vragen.

Contact

Telefoon 076-5714117
 

Huisartsenpraktijk Van Herwerden

Kapelstraat 66
4817 NZ Breda
Telefoon:
076-5714117
Fax:
076-5719397
Routebeschrijving >

Waardeer onze zorg